Roosa nauha -keräys uudistuu! Syksystä 2020 alkaen suosittu keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. 

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Tämä on mahdollista vain lahjoittajien tuella. Perusta oma keräyspottisi tai lahjoita jo valmiiseen pottiin, ja anna näin tukesi suomalaiselle syöpätutkimukselle.  

Hashtagilla #roosanauha voit liittää pottisi myös sosiaalisen median kanaviin!

Yritysasiakas: Huomioithan, että tuotemyynti on mahdollista vain Syöpäsäätiön virallisille sopimuskumppaneille. Muut yritykset voivat osallistua keräykseen tekemällä lahjoituksen Roosa nauhalle valitsemansa ajan myynneistä. Lahjoitusta ei kuitenkaan voi sitoa minkään tietyn tuotteen myyntiin. Saat halutessasi sähköisen Roosa nauha -tukijamerkin yrityksen sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille merkiksi lahjoituksestanne. Lisätietoja: elli.vanhanen@cancer.fi, puh. 050 470 8543.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close