Syöpäsäätiö tukee vuosittain eturauhassyöpätutkimusta. Aikaisempina vuosina Syöpäsäätiö  keräsi varoja eturauhassyöpätutkimukselle kansainvälisellä Movember-keräyksellä. Nyt Syöpäsäätiö on uudistanut keräystapaa: suomalaista eturauhassyöpätutkimusta ja kivessyöpätutkimusta voi tukea edelleen Syöpäsäätiön kautta esimerkiksi perustamalla täällä oman keräyspotin.

Tiesitkö, että eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa? Siihen sairastuu noin 5000 miestä vuodessa. Moni meistä on menettänyt sille isänsä tai isoisänsä. Vuosittain eturauhassyöpä vie noin 850 miehen hengen.

Ne jotka eivät menehdy, maksavat selviytymisestään usein raskaan hinnan. Vaikka syöpähoitojen sivuvaikutuksista ei juuri puhuta, tuhannet miehet kärsivät niistä tälläkin hetkellä.

Syöpätutkijat tekevät työtä säästääkseen ihmishenkiä sekä helpottaakseen niiden elämää, joiden sairautta ei pystytä parantamaan. Tutkimustyön on jatkuttava, jotta emme menettäisi läheisiämme syövälle.  Tue syöpätutkimusta, joka pelastaa henkiä. 

Aloita oma keräys nyt!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close