Naisten kymppi 28.8.2021  – tule joukkoomme syövän voittamiseksi!

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on mukana 2021 Naisten Kympillä, joka kokoaa kaiken ikäiset naiset juoksemaan tai kävelemään 10 km matkan halki Helsingin. Haluamme sinut joukkoomme hyvän asian puolesta! Huomaathan, että tapahtuma on siirretty kuluvan vuoden elokuusta keväälle 2021. Uusi päivämäärä tapahtumalle on 28.8.2021. 

Perustamalla keräyspotin juoksu-urakkasi yhteyteen annat toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kerää lahjoituksia juoksusi kirittämiseksi lähipiiriltäsi ja vaikkapa kollegoiltasi. Keräämäsi tukipotti annetaan naisten syöpien tutkimukseen sekä sairastuneiden tukemiseen.

Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräyksen tavoitteena on edistää naisten syöpien tutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä ja hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saisi tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Tämä on mahdollista vain tukijoiden avulla.

Rekisteröidy tiimiimme nyt! 

TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Jos potin perustaminen ei ole sinun juttusi, tue rintasyöpätutkimusta tekemällä lahjoitus jonkun muun perustamaan pottiin!

Lisätietoa Naisten kymppi -juoksutapahtumasta: https://naistenkymppi.fi/ 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close