Naisten kymppi  – tule joukkoomme syövän voittamiseksi!

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on mukana vuoden 2018 Naisten Kympillä ja haluamme sinut joukkoomme hyvän asian puolesta!

Perustamalla keräyspotin juoksu-urakkasi yhteyteen annat toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kerää lahjoituksia juoksusi kirittämiseksi lähipiiriltäsi ja vaikkapa kollegoiltasi. Keräämäsi tukipotti annetaan naisten syöpien tutkimukseen sekä sairastuneiden tukemiseen.

Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräyksen tavoitteena on edistää naisten syöpien tutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä ja hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saisi tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Tämä on mahdollista vain tukijoiden avulla.

Rekisteröidy tiimiimme nyt! 

  • Ilmoittaudu ensin tapahtumaan täältä ja valitse Syöpäsäätiö tukikohteeksesi, kun saat mahdollisuuden perustaa oman keräyspotin
  • Tämän jälkeen lähetä verkostoillesi sähköpostiviesti, jossa on linkki pottiisi – näin yksinkertaista se on!
  • Jos olet jo rekisteröitynyt juoksutapahtumaan ja haluat kerätä meille varoja, klikkaa vain ”Aloita keräys” –nappia oman potin luodaksesi. 

Arvomme kaikkien keräyspotin perustaneiden kesken kaksi Familonin pussilakanasettiä sekä kolme Lush-kosmetiikkatuotepakettia juoksutapahtuman jälkeen.

Kerää varoja tai tee lahjoitus

Jos potin perustaminen ei ole sinun juttusi, tue rintasyöpätutkimusta tekemällä lahjoitus jonkun muun perustamaan pottiin!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close