Helsinki City Running Day 18.5.2019 - Tule joukkoomme syövän voittamiseksi!

Liity Syöpsäätiön Helsinki City Running Day -joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää. Perustamalla keräyspotin juoksu-urakkasi yhteyteen annat toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kerää lahjoituksia juoksusi kirittämiseksi lähipiiriltäsi ja vaikkapa kollegoiltasi. Keräämäsi tukipotti annetaan syöpätutkimukseen sekä sairastuneiden tukemiseen. 

Syöpätutkimus tarvitsee varoja enemmän kuin koskaan. Syöpään sairastuneiden määrä kasvaa, mutta tutkimusrahoitus on vähentynyt vuosi vuodelta. Tukijoidemme avulla kotimainen huippututkimus voi jatkua ja saamme pitää läheisemme luonamme pidempään. Sinua tarvitaan!

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle. 

TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Jos potin perustaminen ei ole sinun juttusi, tue syöpätutkimusta tekemällä lahjoitus jonkun muun perustamaan pottiin!

Helsinki City Running Day yhdistää Suomen suurimmat juoksutapahtumat samaan päivään. Päivän aikana juostaan Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run, suomalainen juoksuikoni Helsinki City Marathon, 4-hengen tiimein juostava Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City 5 – urbaani katujuoksu sekä lasten Minimarathon. 

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista: www.helsinkirunningevents.fi 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close