Helsinki City Running Day  – tule joukkoomme Syövän voittamiseksi!

Syöpäsäätiö on mukana vuoden 2018 Helsinki City maratonilla ja haluamme sinut joukkoomme hyvän asian puolesta! Perustamalla keräyspotin juoksu-urakkasi yhteyteen annat toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kerää lahjoituksia juoksusi kirittämiseksi lähipiiriltäsi ja vaikkapa kollegoiltasi. Keräämäsi tukipotti annetaan syöpätutkimukseen sekä sairastuneiden tukemiseen. 

Syöpätutkimus tarvitsee varoja enemmän kuin koskaan. Syöpään sairastuneiden määrä kasvaa, mutta tutkimusrahoitus on vähentynyt vuosi vuodelta. Tukijoidemme avulla kotimainen huippututkimus voi jatkua ja saamme pitää läheisemme luonamme pidempään. Sinua tarvitaan!

Rekisteröidy tiimiimme nyt! 

  • Rekisteröidy ensin tapahtumaan täältä ja valitse Syöpäsäätiö tukikohteeksesi, kun saat mahdollisuuden perustaa oman keräyspotin
  • Tämän jälkeen lähetä verkostoillesi sähköpostiviesti, jossa on linkki pottiisi – näin yksinkertaista se on!
  • Jos olet jo rekisteröitynyt juoksutapahtumaan ja haluat kerätä meille varoja, klikkaa vain ”Aloita keräys” –nappia oman potin luodaksesi. 

Arvomme kaikkien keräyspotin perustaneiden kesken kaksi Familonin pussilakanasettiä sekä kolme Lush-kosmetiikkatuotepakettia juoksutapahtuman jälkeen.

 

Kerää varoja tai tee lahjoitus

Jos potin perustaminen ei ole sinun juttusi, tue syöpätutkimusta tekemällä lahjoitus jonkun muun perustamaan pottiin!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close