Rintasyövän vastaista taistelua ei ole voitettu. Tänäkin vuonna noin 5000 naista sairastuu rintasyöpään ja yli 850 naista menehtyy sairauteen.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Tämä on mahdollista vain lahjoittajien tuella. Perusta oma keräyspottisi tai lahjoita jo valmiiseen pottiin, ja anna näin tukesi rintasyövän vastaiselle työlle. 

Hashtagilla #roosanauha voit liittää pottisi myös sosiaalisen median kanaviin!

Yrityksen edustaja: Huomioithan, että tuotemyynti on mahdollista vain Syöpäsäätiön virallisille sopimuskumppaneille. Poikkeuksena on Roosa nauha -päivä 13.10.2017, jolloin yhden päivän ajan paikallisesti toimiva yritys tai yrittäjä voi myydä tuotteita ja lahjoittaa osan tuotosta keräykseen. Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista ketjuille tai valtakunnallisesti toimiville yrityksille. Jos edustat valtakunnallisesti toimivaa yritystä, tutustu Roosa nauha -yritysyhteistyömahdollisuuksiin täällä >>>

Roosa nauha -keräystä ei voi koskaan yhdistää alkoholi- tai tupakkatuotteiden myyntiin.

Perustamalla keräyspotin osallistut Fazerin Geisha-herkkukassien arvontaan

Arvomme kaikkien Roosa nauha –keräyspotin viimeistään 13.10. perustaneiden ja tempauksestaan somessa kertovien kesken Fazerin Geisha-herkkukasseja.

Arvonta suoritetaan maanantaina 31.10. Muista siis tehdä potti hyvissä ajoin ja rummuta sitä ja tapahtumaasi sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #Roosanauha #Roosatempaus ja #Roosanauhapäivä

Syöpäsäätiön rekisteriseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close